• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen retourgarantie
  • 2 jaar productiegarantie
  • Klantenservice 0573 - 29 82 27

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

4 tips om je lunch fris te houden tot de middagpauze

lunchbox Take A Break midi

Het is donderdagmiddag, 12.15 uur. Tijd voor je lunchpauze! Je maag knort al enige tijd en je weet niet hoe snel je jouw lunchbox uit je tas moet opdiepen. Je opent de deksel, pakt je boterham met kaas en neemt een hap. Jak… klef en lauwwarm. Je lunch heeft wel eens beter gesmaakt.

Er zijn weinig dingen zo vervelend als een lunch die niet zo smaakt als je had gehoopt. Eén van de redenen is het warm worden van je lunch of het ongewild mengen van ingrediënten. Wij geven je graag vier tips om jouw lunch lekker fris te houden. Minimaal tot aan je middagpauze!

01: Smeer je boterhammen diepgevroren

Als je je boterhammen diepgevroren smeert en meeneemt zijn ze rond lunchtijd net lekker ontdooit. De boterhammen zijn dan nog lekker koel, zodat je van een frisse lunch kunt genieten! Bijkomend voordeel: je brood blijft langer vers als je het invriest.

02: Doe een koelelementje tussen je boterhammen

Geen zin, tijd of mogelijkheid om je bammetjes diepgevroren mee te nemen? Stop dan een klein, bevroren, koelelementje in je lunchbox. Dit elementje past precies in een lunchbox midi en zorgt ervoor dat jouw lunch de hele dag lekker fris blijft. Wel zo fijn, dat je tussen de middag een boterham met hagelslag eet, in plaats van een boterham met chocopasta.

03: Neem fruit of groente mee in een fruitboxje

Wanneer je fruit of groente gesneden meeneemt verliest het, heel logisch, vocht. Wanneer je dit vervolgens in hetzelfde bakje of compartiment als je boterhammen bewaart wordt dit vocht opgenomen door het brood. Resultaat: een kleffe boterham en droog fruit. Niet helemaal de bedoeling. Neem je fruit of groente daarom mee in een fruitboxje. Deze boxjes zijn lek- en luchtdicht én passen precies in een lunchbox midi. Geen extra losse bakjes die je mee hoeft te nemen, maar wel een lekkere verse lunch.

04: Stapelen, stapelen, stapelen

Ben je wat minder gek op een boterham tijdens de lunch, maar neem je liever een lekkere salade mee? Door je ingrediënten op de juiste volgorde in je lunchpot te doen is jouw salade ook rond lunchtijd nog lekker knapperig! De dressing neem je gewoon in het bovenste compartiment van de lunchpot mee. Begin jouw saladetoren met de knapperigste groenten, zoals radijsjes, worteltjes en komkommer. Bedek deze met sla en maak de toren af met noten, kikkererwtjes of tomaatjes. Is het tijd voor de lunch? Dan dressing erbij, even roeren of schudden en genieten maar!

Heb je geen lunchpot met twee compartimenten? Zorg er dan voor dat je de dressing helemaal onderin het bakje doet. Zolang je het bakje rechtop houdt blijft jouw salade ook lekker vers.

Lunchpot Ellipse - verkrijgbaar bij rostimepalshop.nl

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *