• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen retourgarantie
  • 2 jaar productiegarantie
  • Klantenservice 0573 - 29 82 27

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

5 onmisbare ingrediënten voor iedere thuisbakker

Rosti Mepal geeft tips: onmisbare ingrediënten voor iedere thuisbakker

In onze bakmaand oktober helpen we je graag op weg om een lekkere taart te maken, een geurende cake of een hartige quiche. Je vindt bij ons vrijwel alle keukentools om direct met het bakken aan de slag te kunnen. We laten je ook graag weten welke 5 musthaves je in huis moet hebben om van ieder recept een succes te maken.

Bloem

Bloem is zonder twijfel onmisbaar in de keuken van iedere keukenprinses. Een echte basic, maar daarom niet minder essentieel. Met patentbloem, tarwebloem of amandelbloem heb je een uitstekende basis in huis voor onder andere taart, cake, pizzabodem en koekjes.

Suiker

Suiker, in diverse vormen, is onmisbaar bij het bakken van koekjes en cakejes, maar ook voor een lekkere pizzabodem heb je een mespuntje suiker nodig. De volgende drie suikersoorten moet je zeker weten in huis hebben: kristalsuiker, lichte basterdsuiker en poedersuiker.

Baking soda

Dit wondermiddeltje is voor zoveel dingen te gebruiken; zelfs als je nooit bakt moet je dit in huis hebben. Baking soda gebruik je tijdens het bakken als gist of rijsmiddel, maar meng wat baking soda door lauwwarm water en je hebt een krachtige allesreiniger in huis. Baking soda is in Nederland bezig aan een opmars, tegenwoordig kun je het in bijna iedere supermarkt of toko vinden.

Eieren

Iets om altijd in huis te hebben; eieren. De meeste bakrecepten vragen nou eenmaal om een eitje, maar ook voor een snelle omelet, een pannenkoek of een simpel gebakken eitje tussen de middag is het ideaal.

Vanille

Of je nu kiest voor verse vanille of voor vanille extract; met deze smaakmaker geef je kleur aan ieder gerecht. Vanille is een echte klassieker en wordt in de patisserie heel veel gebruikt. Kies voor verse vanille of vanille extract en niet voor vanille aroma. Dit geeft veelal een chemische smaak, dat is zonde van je gerecht.

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *