• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen retourgarantie
  • 2 jaar productiegarantie
  • Klantenservice 0573 - 29 82 27

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

Bakuitdaging: No-Bake Koffietaart

Vorige week daagden we jullie uit voor een bakuitdaging uit het boek van Laura’s Bakery. Op onze Facebookpagina ontvingen we zeer smakelijke reacties. Bekijk ze hier!
Deze week dagen we jullie opnieuw uit. Benieuwd naar jullie inzendingen.

Hoe doe je mee?

Je ontvangt van ons een bakuitdaging. Deze vind je hieronder.
Aan jou de vraag om dit recept zo goed mogelijk te maken en ons hiervan een foto te sturen. Uiteraard ben je vrij om aanpassingen aan het recept te doen en er je eigen twist aan te geven. Je foto’s kunnen gedeeld worden via onze Facebookpagina. De mooiste, leukste of origineelste inzending per week maakt kans op één van de vier bakboeken.

Bakuitdaging 2: No-Bake Koffietaart

Deze week een koffietaart. Dat klinkt lekker hè! En dan hoeft deze heerlijke taart nog niet eens de oven in en is lekker enkele dagen te bewaren, zodat je er lang plezier van hebt.

No-bake koffietaart

Benodigdheden

Voor 12 personen
36×13 vorm 

  • 300 gram café noir-koekjes
  • 120 gram boter
  • 125 ml slagroom
  • 2 el vanillesuiker
  • 250 gram mascarpone
  • 2 tl oploskoffie

decoratie

  • chocolade koffieboontjes
  • cacaopoeder
  • extra café noir-koekjes

Bereiding:

Begin met het maken van de bodem. Maal de koekjes fijn in een keukenmachine. Smelt de boter in een pannetje en voeg hier de koekkruimels aan toe. Stort het mengsel in de bakvorm, verspreid het gelijkmatig en druk stevig aan. Zorg ook voor het opstaande randje. Zet de vorm in de koelkast.

Voor de vulling klop je de slagroom met de suiker stijf. In een kom roer je de mascarpone met de oploskoffie een beetje los. Voeg de slagroom eraan toe en spatel voorzichtig tot een egaal mengsel.

Haal de taartbodem uit de koelkast en verspreid de room over de bodem. Strooi cacaopoeder erover en decoreer de taart met de café noir-koekjes en chocolade koffieboontjes.

No-bake koffietaart Lauras Bakery

 

Wij zijn heel benieuwd naar jullie inzendingen! De winnaar van deze tweede bakchallenge maken we op 16 oktober 2017 bekend!

Ps: lees ook de 5 tips van Laura, om jouw baksel zeker geen misbaksel te laten worden!

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *