• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen retourgarantie
  • 2 jaar productiegarantie
  • Klantenservice 0573 - 29 82 27

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

De ideale voorraadkast!

Om meer rust en balans te vinden is het belangrijk om een opgeruimd huis te hebben waaronder een overzichtelijke en nette keuken. De ideale voorraad- of ladekast is niet te vol en heeft transparante voorraaddozen, zodat je in één oogopslag kunt zien wat erin zit en of iets bijna op is.

Modula bewaardozen

Maak je voorraadkast lekker overzichtelijk. Dit kun je doen, zoals ik hierboven al aangaf, met transparante voorraaddozen. Eventueel kun je de deksels nog labelen. Maar onthoud dat de kast niet te vol moet staan! Houd het simpel én overzichtelijk.

Modula bewaardozen

Rosti Mepal heeft verschillende bewaaroplossingen waaronder de Modula-, Modul-, en Stora bewaardozen in allerlei maten en kleuren. De voorraaddozen liggen goed in de hand, zijn makkelijk te openen, vaatwasmachine bestendig en BPA vrij. De Modula- en Modul bewaardozen zijn stapelbaar, ideaal om de gehele ruimte te benutten.

Stora voorraaddozen

Wil je ook een opgeruimde keuken? Denk dan aan de volgende drie aspecten: uitzoeken, opruimen en weggooien! Veel succes!

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *