• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen retourgarantie
  • 2 jaar productiegarantie
  • Klantenservice 0573 - 29 82 27

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

De trendkleuren van 2014!

Elk jaar voorspellen trendwatchers wat de nieuwe trendkleuren voor de komende 12 maanden worden. Flexa en Histor, DE verfmerken, maken elk jaar bekend wat volgens hen de trendkleur gaat worden.

De kleur van het jaar is volgens Flexa een groen blauwe kleur genaamd Teal. Het is een gedempte prachtige diepe groen-blauwe kleur. Teal is een veelzijdige tint en goed te combineren met andere kleuren, natureltinten en hout. Een opvallende kleur die door deze combinaties niet overheerst in de ruimte. Je kunt ook voor iets gewaagder interieur gaan en voor okergeel kiezen.

Histor heeft uit de trendforecast 2014-2015 geconcludeerd dat blauwtinten en gele kleuren de basis vormen voor het kleurenpalet.

GEEL

Bij Rosti Mepal houden we de trends ook nauwlettend in de gaten. We hebben daarom gekozen om een nieuwe kleur geel genaamd Lemon Yellow (citroen geel) aan de collectie toe te voegen. Dit is een frisse gele kleur! We hebben een moodboard gemaakt met sfeerbeelden en een paar Lemon Yellow artikelen uit de Rosti Mepal collectie.

Lemon yellow

Op dit moodboard zie je de Lemon Yellow lepel, soeplepel, schuimspaan en Volumia bewaarbakjes.

BLAUW

Bij Rosti Mepal hebben we vier verschillende kleuren blauw in de collectie namelijk: azur (lichtblauw), turquoise, eos blauw en lagune blue. Lagune blue is een diep blauwe kleur en net zo warm en sfeervol als de kleur Teal van Flexa. Deze prachtige blauwe kleur is daarom ook een moodboard waard.

Lagune blue mood

Op dit moodboard zie je de Lagune Blue Volumia bewaarbakjes, Synthesis schaal en het saladebestek.

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *