• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen retourgarantie
  • 2 jaar productiegarantie
  • Klantenservice 0573 - 29 82 27

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

DIY met Rosti Mepal

Ben je creatief? Wat is er dan leuker om zelf dingen te maken of op te pimpen. Het internet staat helemaal vol met leuke ideeën. Vooral op Pinterest.com en Welke.nl, vaak zijn het goedkope oplossingen waarmee je toch heel origineel kunt zijn. Maak ook eens een profiel aan, zo kun je afbeeldingen bewaren waar jij geïnspireerd door raakt. Wij kwamen een aantal leuke DIY ideeën tegen op drie verschillende blogs, waaronder de Rosti Mepal lunchbox flat, JustWater drinkfles, Stora voorraadpotten en de kruidenpotjes! Welke DIY is jouw favoriet?

Stora voorraadpotten

Gebruik een witte raamstift (wordt ook gebruikt voor schoolborden) om een tekst op de voorraadpotten te schrijven. Deze stift is niet permanent dus je kunt de tekst heel makkelijk weer verwijderen en overnieuw beginnen!

DIY RM1DIY RM2

Bron: entermyattic.blogspot.nl

Lunchbox flat en JustWater drinkfles

Personaliseer de lunchbox met een watervaste zwarte waterstift. De JustWater drinkfles heeft hippe kruisjes gekregen en de onderkant een zwarte rand, gemaakt van zwarte tape.

DIY RM4

Bron: ontwerpfabrieksnor.blogspot.nl

Kruidenpotjes

Teken met permanente markers leuke tekeningen op de kruidenpotjes. Bij deze kruidenpotjes zijn eerst de zwarte buitenlijnen getekend en vervolgens ingekleurd. Super Easy! Variatietip: zet ook eens plantjes in de potjes i.p.v. kruiden, leuk voor buiten!

Kruidenpotjes

Bron: mylifeissweet.nl

O ja, wist je dat Rosti Mepal ook een Pinterest pagina heeft? Deze staat boordevol inspiratie waaronder recepten, keukens, DIY, filmpjes etc. Bijna elke dag is er wel een update, dus zeker de moeite waard om vaker een kijkje te nemen!

Heb jij ook leuke DIY ideeën met onze producten? Laat dan een reactie achter!

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *