• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen retourgarantie
  • 2 jaar productiegarantie
  • Klantenservice 0573 - 29 82 27

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

Eetbare bloemen workshop in het Vondelpark!

Hebben jullie al eens eetbare bloemen gegeten? En kennen jullie een citroenkomkommer? Deze ingrediënten hebben wij verwerkt in een salade tijdens de Rosti Mepal eetbare bloemen workshop in het Vondelpark in Amsterdam. Samen met een aantal bloggers, onder begeleiding van een creative chef, zijn de mooiste en lekkerste salades tot stand gekomen.

Rosti Mepal

Rosti Mepal

De picknicktafels zagen er heel mooi uit, gedekt met ons servies en met de eetbare bloemen, wat een plaatje! Omdat we graag de nieuwe retro kleuren wouden laten zien hebben we alle schalen, beslagkommen, saladebestekjes, lepels en peper en zoutsetjes in verschillende retro kleuren gepresenteerd. Om het geheel rustig te houden kozen we voor de witte Flow borden, witte bestekjes Ellipse en de transparante Flow waterkannen.

Rosti Mepal

Rosti Mepal

Daarnaast is Jasper, de creative chef, ontzettend creatief geweest met onze producten. De Conix schalen toverde hij om tot bloempotten en de Flow waterkannen werden versierd met eetbare bloemen en rabarberstengels om mee te roeren.

Rosti Mepal

Rosti Mepal

Rosti Mepal

Hoe simpel kan het zijn?! De Ellipse waterflesjes zien er zo heel feestelijk uit met een schattig rood en lila bloemetje.

Rosti Mepal

Rosti Mepal

Bij een perfecte salade hoort natuurlijk een perfecte dressing. Voor de dressing heeft Jasper uienbloemetjes, frambozenazijn, tomatenkaviaar, druppeltjes zoethout essence en een beetje appelsap gebruikt.

Rosti Mepal

Salades kun je nu makkelijk meenemen in onze lunchbox Ellipse duo en de dressing in het miniboxje.

Rosti Mepal

Het was een geslaagde dag met allemaal gezellige foodlovers!

Rosti Mepal

Rosti Mepal

Met blije gezichten en een goed gevulde goodiebag, ging iedereen weer naar huis.

Rosti Mepal

Hieronder de resultaten van de salades met de eetbare bloemen! Deze foto’s hebben de bloggers die aanwezig waren bij de eetbare bloemen workshop gemaakt en op Instagram gezet #rostimepal. Ziet er goed uit hé?!

charlies kitchen

feelgoodbyfoodFoodglossLisa goed vegan

Thegreenhappiness

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *