• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen retourgarantie
  • 2 jaar productiegarantie
  • Klantenservice 0573 - 29 82 27

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

Gezellig samen de keuken in – 5 kindvriendelijke keukenhulpjes

Veilig de keuken in met kinderen - Rosti Mepal geeft tips

Met een beetje geluk vindt jouw zoon of dochter alles wat jij in de keuken doet reuze interessant. Koekjes bakken, taarten maken, een eitje koken; allemaal bijzonder leuk om naar te kijken en liefst nog erbij te helpen. Helaas is de keuken niet de meest veilige plek voor een kind, met alle scherpe messen, raspen en ander keukengerei. Om toch gezellig samen koekjes te kunnen bakken zetten wij vijf kindvriendelijke keukenhulpjes op een rij. Daarmee kunnen jullie gezellig samen aan de slag!

Beslagkom Margrethe - 1,5 liter - verkrijgbaar bij rostimepalshop.nl01: Beslagkom Margrethe, 1,5 liter

Wanneer je zelf aan het bakken slaat gebruik je vaak een flinke beslagkom. Kleine kinderhandjes kunnen deze echter niet zo goed vasthouden. Een kleinere variant is daarom ideaal, zoals de Margrethe beslagkom 1,5 liter. Is deze voor jouw kleine kok alsnog te groot? We leveren de beslagkommen ook in 500 of 750 ml.

 

Kleine garde van Rosti Mepal - verkrijgbaar bij rostimepalshop.nl02: Kleine garde

Kleine handjes vragen om een kleine garde. Laat jouw zoon of dochter helpen bij het klutsen van de eieren of het mengen van beslag. Deze kleinere garde past gemakkelijk in de hand en kan daardoor, ook door kleine handjes, goed vastgehouden worden.

 

Rosti Mepal deegschraper - verkrijgbaar bij rostimepalshop.nl03: Kleine deegschraper

Niets zo leuk als het restant van het deeg stiekem op te smikkelen. Met deze kleine deegschraper kan jouw kleintje voldoende kracht zetten om ook het allerlaatste beetje deeg uit de beslagkom te halen.

 

Rosti Mepal bakkwast - verkrijgbaar bij rostimepalshop.nl04: Lekker smeren met een bakkwast

Lekker smeren, zelfs grote kinderen vinden dat leuk! Met onze bakkwast, gemaakt van hoogwaardig kunststof kunnen alle bakvormen en schalen tot de kleinste hoekjes geraakt worden. Dankzij het dunne steeltje ook ideaal voor kleine kinderhandjes.

 

Rosti Mepal kruidenpotje - verkrijgbaar bij rostimepalshop.nl05: Samen kruiden zien groeien en bloeien met de Rosti Mepal kruidenpotjes

Verse kruiden komen niet zomaar uit de winkel. Dat leer je jouw zoon of dochter het makkelijkst door samen kruiden te kweken en te onderhouden. Dit doe je heel eenvoudig in onze kruidenpotjes. De kruidenpotjes hebben een speciaal hygrosysteem, waardoor ze altijd precies genoeg water opnemen. 

Wij weten het zeker: met bovenstaande, kindvriendelijke, keukenhulpjes kunnen jij en jouw kleine kok in spé lekker samen de keuken induiken. Veilig, leuk, leerzaam en vooral heel lekker en gezellig!

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *