• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen retourgarantie
  • 2 jaar productiegarantie
  • Klantenservice 0573 - 29 82 27

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

Gezonde lunchtips

Wil je een keer in plaats van brood een andere lunch meenemen naar je werk of naar school? Dan hebben wij hier twee gevarieerde lunchtips.

De crackers lunch is geschikt voor de lunchboxen midi, flat en large. Je kunt er ook nog een koelelementje bij bestellen om je lunch nog langer vers te houden. De linzensalade kun je heel makkelijk meenemen in een Volumia bewaarbakje; voorzien van een transparante deksel die goed afsluit.

RECEPT 1: DUBBELE CRACKERS MET KAAS
20090825-8269x
2 stuks
bereidingstijd: 5 minuten

Ingrediënten
– 4 plakken kaas
– 4 (volkoren) crackers
– bieslook
– ijsbergsla, enkele blaadjes
– schijfjes zure komkommer
– 2 gekookte eieren

Bereiding
Kook de eieren in circa 8 – 10 minuten hard. Pel de eieren, laat ze afkoelen en snijd ze in plakjes. Verdeel op twee crackers de plakjes kaas, de sla, ei en de zure komkommer. Garneren met bieslook. Leg de resterende crackers erop en druk ligt aan.

RECEPT: LINZENSALADE
20090825-8243x
1 persoon
bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten
– 1 blikje linzen
– ½ rode ui, grof gesnipperd
– ½ komkommer
– 1 eetlepel olijfolie
– 1 eetlepel rode wijnazijn
– 2 theelepels grove mosterd

Bereiding
Spoel de linzen af onder koud stromend water en laat ze uitlekken in een vergiet. Doe de linzen in een kom. Schil de komkommer. Snijd de komkommer in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer in grove blokjes. Meng de ui en de komkommer door de linzen.
Roer voor de vinaigrette eerst de mosterd door de azijn en roer daarna de olie erdoor. Schep de vinaigrette door de linzensalade. Lekker met boerenbrood.

Variaties
Ook lekker met uitgebakken spekjes of met geitenkaas.

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *