• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen retourgarantie
  • 2 jaar productiegarantie
  • Klantenservice 0573 - 29 82 27

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

Herfst: 5 tips om je niet te hoeven vervelen

Het weer doet buiten al goed mee; het is niet meer te ontkennen dat de herfst in Nederland is begonnen! Harde regen en gure wind maakt het soms lastig om te verzinnen wat je met je kinderen kunt ondernemen. Om je te helpen hebben wij vijf tips op een rijtje gezet!

Dit doe je in de herfst: stampen in de plassen

01: Springen in de plassen

Een feest voor jong en oud! Trek je regenpak aan, regenlaarzen eronder en gaan. Doe vooral mee met je kids, springen en stampen in de plassen maakt je vrolijk. Voordeeltje: van al dat springen en rennen worden je kinderen lekker moe. Resultaat: een hele avond voor jezelf en je eventuele partner!

02: Nootjes verzamelen

Van beukenootjes tot kastanjes en van hazelnoten tot eikeltjes. In de herfst zijn de meeste noten rijp om geraapt of geplukt te worden. Naast het rapen is ook het opeten één groot feest. Hoe moet je die nootjes nou openmaken? En hoe smaken ze eigenlijk? Natuurlijk kun je de verschillende noten ook gebruiken voor een sfeervol herfststuk op de eettafel! Verzamelen kan makkelijk in één van onze bewaardozen.

03: Kastanjepoppetjes maken

Heb je een flinke hoeveelheid kastanjes (of eikels) verzameld? Laat je kinderen zich er dan op uitleven en er mooie poppetjes van maken. Maak een familie, een gezinnetje of bedenk welke dieren je allemaal kunt maken. Wat heb je nodig voor het maken van deze puur-natuur poppetjes?

  • kastanjes of eikels
  • sateprikkers en/of cocktailprikkers
  • eventueel een watervaste stift, om oogjes en een mondje te tekenen.

Ook voor knutselspullen: de Rosti Mepal Modula bewaardozen

04: Lekker knutselen

Is het weer echt te slecht om naar buiten te gaan? Ook binnen kun je je prima vermaken! Kleuren, knippen, plakken, (vinger)verven; genoeg leuke opties om uit te kiezen. Zorg dat je wat knutselspullen in huis hebt, denk bijvoorbeeld aan lint, glitters, gekleurd papier en kleine bolletjes wol. Daarmee kunnen jouw kids hun creativiteit lekker de vrije loop laten gaan en zich misschien wel uren vermaken! Al dat kleine knutselspul hoef je trouwens niet los in een lade te bewaren, onze Modula bewaardozen zijn dan een uitkomst! Daarmee zorg je ervoor dat alle spullen overzichtelijk in een doosje zitten en je geen kleine chaos in je opbergkast creëert.

Dit doe je in de herfs: een lekkere boswandeling

05: De bossen in

Het is er misschien nog net iets te vroeg voor, maar met een week of drie kan het zeker: wandelen door zo’n prachtig gekleurd bos. Wat lekkers mee, iets te drinken en fijn op pad met z’n allen. Het lekkerst natuurlijk als de zon schijnt, maar ook op een bewolkte dag een heerlijke bezigheid. Wie kan het mooist gekleurde blad vinden? Natuurlijk sluit je zo’n mooie wandeling af met een lekkere beker warme chocomelk!

Met deze vijf tips weten wij zeker dat je de herfst wel doorkomt. Weer of geen weer, er is altijd iets te beleven. Wij wensen je een prachtig seizoen toe!

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *