• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen retourgarantie
  • 2 jaar productiegarantie
  • Klantenservice 0573 - 29 82 27

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

Hoe verwijder je schimmel uit de dop van de schoolbeker?

Schimmel kan ontstaan door zuurhoudende producten zoals melk, deze schimmel nestelt zich dan in de afdichtring en in het stopje van de schoolbeker. Dit zijn de twee onderdelen die in de dop van de schoolbeker zitten. De schimmel kan verwijderd worden door de ring en het stopje uit de schoolbeker te halen en uit te koken. Let op: de dop en de beker mogen niet worden uitgekookt!

schimmel schoolbeker

Schimmel voorkomen?

Reinig de beker regelmatig! Wij raden aan om na ieder gebruik de schoolbeker af te wassen of in de vaatwasser te doen. Controleer altijd even na het reinigen of het stopje op de goede plek zit in de dop. Deze kan naar binnen schieten door de waterdruk van de vaatwasser. Als het stopje niet goed op zijn plek zit, kan de beker namelijk gaan lekken. Klik hier om een voorbeeld te bekijken. Tip: berg de beker en deksel los van elkaar op.

onderdelen

Je kunt de onderdelen ook vervangen. Deze zijn namelijk los te bestellen via de rostimepalshop.nl.

De afdichtring vervangen? Klik hier om het instructiefilmpje te bekijken. Let op: de bolle kant van de ring dient naar de dop toe gemonteerd te worden.
Wil je het stopje vervangen? Klik hier voor het instructiefilmpje.

afdichtring schoolbeker

Nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via wendy@rostimepalshop.nl.

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *