• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen retourgarantie
  • 2 jaar productiegarantie
  • Klantenservice 0573 - 29 82 27

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

Inspiratie voor een prachtige paastafel

Met Pasen pakken we graag uit. Een mooi gedekte tafel, een uitgebreide brunch, een smakelijk ontbijt: we maken het graag even extra gezellig. Bij Rosti Mepal houden we ook van gezelligheid, met lekker eten én een sfeervol gedekte tafel. Daarom geven we je graag wat inspiratie om ook jouw ontbijt- of brunchtafel gezellig aan te kleden met ons Rosti Mepal servies

Mix en match op de ontbijttafel

Het Flow Mix & Match servies is bedrukt met allerlei blauwe vormen, voor een vrolijk geheel. Het servies is modern vormgegeven en staat garant voor een stijlvolle tafel!

Koop je Flow Mix en Match servies bij rostimepalshop.nl

Ontdek ons nieuwe Flow Mix en Match servies

Modern retro met het Flow Arrow Green servies

Houd je van zachte kleuren én van een stijlvol design? Wij inspireren je graag met onze nieuwe Flow Arrow Green servies. De zachtgroene kleur past prima bij de komende paaskleuren en zorgt zonder moeite voor een gezellige, sfeervolle eettafel.

Ontdek ons nieuwe servies Arrow Green

Gek op botanisch? Dan past ons nieuwe Botanic servies bij jou!

Geniet je volop van het buitenleven en ben je gek op een vrolijk en fris servies op jouw ontbijttafel? Kies voor het Flow Botanic servies, voorzien van een frisgroen bladmotief. Ook uitermate geschikt om mee te nemen tijdens een gezellige picknick.

Ontdek ons nieuwe Flow Botanic servies

Ontdek ons nieuwe Flow Botanic servies

Wissel af met retrokleuren

Wil je niet settelen voor één specifiek servies? Kies dan voor ons Flow servies is unikleur. Dit servies is perfect te mixen en kan ook met andere items gecombineerd worden. Wat te denken van een mooie serveerschaal of onze Volumia bewaaroplossingen? We laten je graag wat mogelijkheden zien.

Ontdek ons nieuwe Flow servies Retro Blue

Ontdek onze nieuwe Retro kleuren

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *