• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen retourgarantie
  • 2 jaar productiegarantie
  • Klantenservice 0573 - 29 82 27

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

Je eigen moestuin!

Ben jij al ook al besmet met het moestuin virus? Dit voorjaar is het helemaal hip om je eigen moestuin te beginnen. Eigen kruiden, groenten en fruit zijn natuurlijk gezond doordat er geen bestrijdingsmiddelen worden gebruikt en het is nog leuk ook!

De AH gaat helemaal mee in deze trend. Bij elke € 15,- aan boodschappen ontvang je 1 moestuinpotje met zaadjes! Er zijn wel 20 soorten plantjes. Deze actie is leuk voor jong en oud. Helaas voor de hordes kinderen bij de uitgang van de Appie die vragen om de moestuintjes, die houden we nu toch liever zelf!

moestuintje

Doe je nooit boodschappen bij de AH? Geen paniek! Je kunt tegenwoordig bijna overal wel moestuin zaadjes, potgrond en kweekkastjes halen. Het vergt natuurlijk wel tijd en discipline om de plantjes daadwerkelijk te laten groeien. Denk daarbij aan genoeg daglicht, water, zon, ruimte, aandacht en liefde. Maar als dit lukt, dan voel je je stiekem toch een beetje trots.

De plantjes moeten dus goed verzorgd worden om echt uit te groeien tot gezonde kruiden, groenten en fruit. Maar heb jij weinig tijd of ben je er gewoon niet zo goed in om elke dag te checken of ze nog genoeg water hebben? Onze kruidenpotjes zijn heel geschikt om je AH moestuintje verder ‘op te kweken’, ook handig als je niet zoveel ruimte hebt en geen groene vingers (lees: je vergeet steeds water te geven)!

kruidenpot

De kruidenpotjes van Rosti Mepal zijn de oplossing om plantjes langer vers te houden. Ze hebben namelijk een speciaal hydrosysteem. De plantjes nemen via het katoenen hydrokoord namelijk precies de hoeveelheid water op die ze nodig hebben. Het waterreservoir hoeft maar één tot twee keer per week bijgevuld te worden! De kruidenpotjes hebben een mooi neutraal design en passen daardoor in elke keuken.

herb pots 3 sizes_a

Heb jij nog een goede tip om zelf groenten, kruiden en/of fruit te kweken?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *