• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen retourgarantie
  • 2 jaar productiegarantie
  • Klantenservice 0573 - 29 82 27

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

Kamperen in 2017 – 5 kampeertrends

Kampeertrends 2017 - Rosti Mepal zet ze op een rij

Het kampeerseizoen treedt met rasse schreden dichterbij. Er wordt al flink getrappeld van ongeduld om de buitenlucht op te zoeken. Het zonnetje begint lekker te schijnen, de temperatuur loopt langzaam een beetje op en de eerste lammetjes zijn geboren. Meer dan genoeg redenen om er weer lekker op uit te trekken met je gezin, familie of vrienden. Als je de komende maanden met de caravan, tent of camper op één van de vele campings neerstrijkt die Nederland of Europa rijk zijn, zijn dit de trends die je gaat zien!

Back to basic

Altijd verbonden, mobiele telefoon aan je oor, een internetverbinding waar je ook bent… In 2017 zien we steeds meer mensen die dit eventjes niet meer willen. Die even willen uitloggen, even niet verbonden willen zijn. De back to basic trend gaat verder dan mobiel even niet bereikbaar zijn, natuurcampings zijn ook enorm in opkomst. Door het drukke leven dat velen van ons leiden, willen we even helemaal terug naar af, terug naar de natuur, terug naar de basis. Even ontladen, om daarna weer op te laden.

Trend: Digital Detox - Even ontladen

Eerlijk zullen we alles delen

Je merkt het eigenlijk al om je heen: de deeleconomie wordt steeds groter en populairder. We delen een auto via Greenwheels, ons huis via Airbnb, ons gereedschap via Peerby en ons eten via thuisafgehaald.nl. Waarom dan niet een caravan, camper, vouwwagen of tent delen? Onze mobiele vakantiehuisjes kunnen we vandaag de dag gemakkelijk huren, in alle soorten en maten die we willen. Gebruiken jij en je vrienden of familie een vouwwagen of caravan vaker? Dan kunnen jullie deze misschien ook gezamenlijk aanschaffen. Scheelt flink in de kosten en je kunt er toch heel vaak gebruik van maken!

Yoga op de camping

Kamperen met een thema is hot! Niet alleen geniet je van je welverdiende rust, de zon, het zwembad en een wijntje; je volgt ook yogalessen op locatie! Is yoga niet helemaal jouw ding? Geen probleem, er worden diverse thema’s aangeboden. Denk aan schilderen, een taalcursus of een studie mindfulness. Zo combineer je het nuttige met het aangename en verlaat je jouw vakantie met wat extra kennis en ervaring. Themacampings vind je door heel Europa, ook regelmatig in combinatie met elkaar. 

Campers, zover het oog reikt!

Nog nooit was de camper zo populair als nu. Vergeet de caravan, vergeet de tent; wil je er helemaal bij horen in 2017 moet je met een camper op vakantie.  De camper staat symbool voor de absolute vrijheid. Gaan en staan waar je maar wilt. Tegenwoordig is op pad met de camper niet alleen meer voor gepensioneerden, ook jonge stellen en gezinnen trekken er steeds vaker opuit. Heerlijk samen, knus en gezellig. Op zoek naar een stukje vrijheid en veiligheid in je eigen kleine huisje op wielen.

Trend: met de camper er op uit

Van zwaar en log naar licht en klein

Waar het de afgelopen jaren niet groot genoeg kon gaan we nu langzaam weer terug naar kleinere en lichtere caravans. Immers, elektrische auto’s worden steeds populairder, maar mogen geen caravan trekken. Om toch voldoende ruimte te hebben als je op je vakantiebestemming bent aangekomen zien we hele leuke initiatieven, zoals bijvoorbeeld de uitschuifbare caravan. Lekker klein tijdens het reizen, lekker ruim op de plek van bestemming. Bekijk het volgende filmpje maar eens!  

Trend: Uitschuifbare caravan - toch voldoende ruiimte

Ook in 2017 zijn er voldoende trends om stijlvol en hip voor de dag te komen. Of je nu met een caravan op pad gaat, de vouwwagen aankoppelt, je tent opzet of gezellig met de camper rondtrekt: dankzij bovenstaande trends ben jij weer helemaal op de hoogte. Geniet ervan dit kampeerseizoen!

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *