• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen retourgarantie
  • 2 jaar productiegarantie
  • Klantenservice 0573 - 29 82 27

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

Keukentrends 2014

De keukentrends van 2014 zijn gericht op design en functionaliteit. Het is fijn om in een mooie ruimte te koken die ook praktisch ingericht is. Want je wilt natuurlijk je keukenspullen netjes en goed kunnen opbergen. Door ons drukke bestaan is het ook van belang dat de keuken snel en makkelijk schoon gemaakt kan worden. Kortom we willen gemak maar omdat het vaak de plek is waar we lekker lang tafelen moet het ook gezellig zijn en wordt de styling en het design steeds belangrijker. Ben je benieuwd naar DE keukentrends van 2014? Lees dan verder!

Leefruimte

De keuken is een echte leefruimte geworden, dit is al enige tijd een trend. In de keuken is er tegenwoordig veel meer activiteit dan alleen maar koken. Het is echt een ruimte geworden waar je met de hele familie bij elkaar komt en lekker lang kunt tafelen. De keuken is een verlengde van de woonkamer geworden waardoor het mooi is om de meubels vaak in dezelfde stijl te kiezen als de woonkamer. De inrichting van de keuken is daarom veel belangrijker geworden. De ruimte moet gezellig zijn en veel sfeer uitstralen.

leeftafel

De groene keuken en duurzaamheid

De woontrend groen en de natuur in huis halen, geldt natuurlijk ook voor de keuken. Deze trend kan je in je keuken toepassen door gebruik te maken van duurzame materialen zoals hout en door je eigen verse kruiden te gebruiken. Vaak is het lastig om kruiden zoals basilicum, peterselie, bieslook en munt lang goed te houden maar hier heeft Rosti Mepal een oplossing voor bedacht namelijk het hydrosysteem, zodat voorkomen wordt dat de kruiden snel uitdrogen. De verse kruiden in de kruidenpotten nemen via het katoenen hydrokoord namelijk precies de hoeveelheid water op die ze nodig hebben. Ook praktisch: het waterreservoir hoeft maar één tot twee keer per week bijgevuld te worden!

Daarbij wordt duurzaamheid ook steeds belangrijker. Er wordt steeds vaker gekozen voor duurzame materialen en energiezuinige apparaten. Denk maar aan een zuinige vaatwasser en een energievriendelijk fornuis.

natuur

Pitt cooking

De nieuwste trend is ‘pitt cooking’. Dit betekent dat er losse gaspitten op je werkblad staan. Een voordeel is dat het heel makkelijk schoon te maken is en het geeft het een bijzondere uitstraling.

pit cooking

Warme kleuren

De trendkleuren voor keukens in 2014 zijn warme kleuren waarbij je moet denken aan bruin, sneeuwwit, hout, beton en koper. De kleuren moeten gezelligheid uitstralen. Niet voor de keuken maar wel voor keukenproducten kom je nog wel fellere kleuren tegen. Denk hierbij aan lime groen en lagune blue.

De nieuwe trend op kleurgebied is matlak in plaats van hoogglans. De buitenkant van de keuken voelt hierdoor zacht aan en geeft een knusser effect waar we tegenwoordig naar opzoek zijn.

koper2

Bron foto’s: pinterest.com

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *