• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen retourgarantie
  • 2 jaar productiegarantie
  • Klantenservice 0573 - 29 82 27

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

Koken met Rosti Mepal!

Afgelopen donderdag vond er in Amsterdam een Rosti Mepal kookworkshop plaats in het geweldige Tobacco Theater, georganiseerd in samenwerking met FS Agency. Deze kookworkshop werd georganiseerd voor bloggers en journalisten. De reden hiervoor is dat de media op deze manier de producten live kan zien en gebruiken zodat er een beter beeld ontstaat van de producten. Er werd gekookt met allerlei handige Rosti Mepal producten onder begeleiding van een topkok!

Rosti Mepal kookworkshop

Deze Rosti Mepal kookworkshop had als thema: Laidback Christmas met Rosti Mepal! Het doel is dus om geen stress te hebben met kerst voor het kerstdiner. Dit kan door efficiënt boodschappen te doen en door tijdbesparende keukenhulpjes te gebruiken.

IMG_0482

IMG_0384

Chefkok Antoine Hermans gaf een aantal handige tips om slim in te kopen. Ga creatief om met ingrediënten, zorg dat je deze zowel bij het voor- als hoofdgerecht kunt gebruiken. Zoals bijvoorbeeld bij de bereiding van zalm, heerlijk rauw als tartaar, maar ook warm uit de oven. Maak daarbij gebruik van handige keuken-oplossingen voor meer rust en gemak in de keuken. Dit kan je namelijk ook veel tijd en stress besparen. Wij hebben de volgende Rosti Mepal producten gebruikt tijdens de kookworkshop: knoflooksnijder, Reverso snijplanken, maatbeker, Margrethe beslagkommen, Calypso afvalbakje, Optima lepels en bakspanen, Hydro Herb kruidenpotten, Volumia bewaarbakjes, Margrethe vergiet, Sagitta peper- en zoutmolen en de Margrethe multideksel 3-delig.

IMG_0487

IMG_0404

Menu 1:

Tartaar van zalm met rozemarijngamba, springroll van venkel en rozijn, salade van gerookte paprika en lauwwarme antiboise

Zalm met gambapanade, mouseline van aardappel en gepofte knoflook, caponata met saus van gerookte paprika

Menu 2:

Tartaar van ossenhaas met salade van biet en paddenstoel, sesamkletskop en truffelcrème

Ossenhaas gevuld met basilicum, truffelaardappels, gemarineerde bospaddenstoelen en jus van rode biet

Klinkt goed he?! Het eindresultaat was dan ook helemaal geslaagd. Wij vonden het echt ontzettend lekker. Mocht je de recepten willen ontvangen? Mail dan naar wendy@rostimepalshop.nl

IMG_0420

IMG_0401

Rosti Mepal

IMG_0429

En dan is het eindelijk tijd om gezamenlijk, aan een prachtig gedekte tafel, te gaan genieten van al het lekkers. We hopen dat iedereen de Kerst nu laidback tegemoet gaat met alle handige tips en keukenhulpjes!

IMG_0430

IMG_0522

Foto’s: Rosti Mepal

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *