• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen retourgarantie
  • 2 jaar productiegarantie
  • Klantenservice 0573 - 29 82 27

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

Kom ook naar het Margriet Winter Festival!

Er komt weer een leuke beurs aan, namelijk het Margriet Winter Festival in de Jaarbeurs Utrecht. Het Margriet Winter Festival is het grootste overdekte winterfeest van Nederland, vol leuke activiteiten, (work)shops, modeshows, optredens en nog veel meer. Dit jaar wordt het Margriet Winter Festival voor de 16e keer gehouden en wij delen hier voor de 3e keer op rij aan mee.

margrethe beslagkommen

Donderdag 17 november beginnen wij met de opbouw van onze stand om jullie vervolgens welkom te heten van vrijdag 18 t/m donderdag 24 november, dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur. Onze stand staat dit jaar volledig in het thema “bakken” en zal weer vol mooie Rosti Mepal producten komen te staan. Naast onze eigen producten verkopen we dit jaar ook het nieuwe meal planning-kookboek van Chickslovefood. Breng je een bezoekje aan onze stand? Dan krijg je een meal planner-notitieboekje gratis!  

mealplanner

De dames Nina en Elise van Chickslovefood weten alles van gezond eten en dat delen zij graag met jullie. Via hun foodblog en kookboeken weten ze veel mensen lekker te maken met hun gerechten. Begin november kwam hun derde kookboek uit met ruim 70 gezonde en simpele recepten met maximaal 5 ingrediënten die je van tevoren klaar kunt maken. Naast ‘het 5 or less-kookboek’, ‘het skinny six-kookboek en hun laatste ‘het meal planning-kookboek’ bloggen de dames ook dagelijks op hun foodblog. Dit blog is in 5 jaar tijd uitgegroeid tot één van de leukste foodblogs van Nederland met ruim 350.000 unieke bezoekers per maand.

saakje

Komende zondag (20 november) is Saakje het bakmeisje de hele dag bij ons op de stand aanwezig met haar nieuwe boek ‘Saakje’s zoete bakboek‘! Het bakken is Saakje er met de paplepel ingegoten. Door haar moeder werd ze vroeger verrast met zelfgemaakt koekjes of taart. Deze passie voor bakken heeft Saakje inmiddels voort kunnen zetten en als kerst op de taart heeft ze het boek ‘Saakje’s Zoete Bakboek’ geschreven, dit boek staat boordevol heerlijk zoete recepten en spectaculaire zoete tafels. Van een buffet vol troostrijke baksels tot de ultieme trouwtafel met feestelijke zoetigheden. Een boek vol recepten, tips, boodschappenlijsten én party planning. Zo kan iedereen aan de slag als een professionele cateraar. Speciaal tijdens het Margriet Winter Festival op zondag 20 november krijg je haar favoriete deegschraper van Rosti Mepal cadeau bij aankoop van een boek. Dan kun je direct zelf aan de bak!

We hopen jullie terug te zien op het Margriet Winter Festival!
Ons standnummer is: E069 (hal 3)

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *