• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen retourgarantie
  • 2 jaar productiegarantie
  • Klantenservice 0573 - 29 82 27

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

Leuke opberg- en bewaar-ideeën voor uw werkplek!

Bewaar- en opbergbakjes zijn niet alleen makkelijk voor in de keuken om eten in te bewaren maar ook bijvoorbeeld voor uw werkplek.

Wat is er nou fijner dan te werken aan een opgeruimd bureau? Dit creëert rust, zorgt voor minder stress en voorkomt dat u fouten maakt. Een werkplek moet er tegenwoordig ook stijlvol en inspirerend uitzien. Het is natuurlijk ook gewoon een plek in huis of op kantoor waar u zich prettig moet voelen.

Een paar jaar geleden was het nog redelijk nieuw, maar tegenwoordig doen veel mensen het, thuiswerken. Deze trend maakt het dan ook belangrijk om thuis een fijne werkplek te hebben. Creëer een werkplek om privé en werk gescheiden te houden.

Een werkplek is zo gemaakt. Een heerlijke stoel, bureau (tafel) en opbergaccessoires! Natuurlijk kunt u de werkplek zo inspirerend en mooi mogelijk maken met allerlei leuke aanvullingen zoals een moderne bureaulamp, posters, leuke bewaarbakjes etc.

BLOG Bewaren op het werk

Rosti Mepal heeft doorzichtige opbergbakjes waar u alles netjes in op kunt bergen, ook ziet u meteen wat erin zit. Zo hoeft u niet eindeloos te zoeken naar de nietjes of verschillende stiften. Het opberg assortiment bestaat uit de Modula en Stora bewaardozen.

De doorzichtige Stora bewaardozen hebben een fraai design, de gekleurde ringen maken de Stora bewaardoos eigentijds tijdloos en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Modula bewaardozen zijn ook doorzichtig maar hebben een ander design. Alle bewaardozen sluiten perfect dankzij de flexibele ring in de transparante deksels.

Tip: stapel de bewaardozen en mix & match met kleuren en verschillende maten!

De Stora en Modula bewaardozen zijn te koop via de webshop van Rosti Mepal.

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *