• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen retourgarantie
  • 2 jaar productiegarantie
  • Klantenservice 0573 - 29 82 27

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

Nominatie Hippest Shop of the Season!

HippeShops.nl is vanaf 21 april 2014 de zoektocht gestart naar de meest hippe webshop van dit moment. Er zijn 30 webwinkels genomineerd waaronder de Rosti Mepal Shop. Alle webwinkels strijden om de felbegeerde titel THE NEXT HIPPEST SHOP OF THE SEASON – edition Spring & Summer 2014.

Is de Rosti Mepal Shop ook jouw favoriete webshop? Stem dan nu!

Je maakt dan ook meteen kans op een mooie Deluxe Goodie Bag, gevuld met de hipste musthaves van de genomineerde webshops! Let op: er mag maximaal 1 keer per dag gestemd worden en de stembus sluit op zaterdagavond 31 mei.

Stem op de Rosti Mepal Shop.

Alvast heel erg bedankt voor je deelname!

Let the Hippest Shop win…

Hippe Shops

Over Hippe Shops

Hippe Shops is een inspirerend blogplatform met unieke content die voortkomt uit de passie voor shoppen, schrijven en het ontdekken en delen van nieuwe trends. Wat is hip eigenlijk? Bij HippeShops.nl willen ze de mate van hipheid niet in hokjes indelen. De webwinkels worden op gevoel geselecteerd. Op hoe een site of product overkomt. Is het vernieuwend? Verrassend? Of ze er hebberig van worden? Is het een professionele webwinkel waar je betrouwbaar kunt shoppen? Zo ja, dan schrijft Hippe Shops hier graag over en delen ze de berichten met duizenden bezoekers, nieuwsbrieflezers en social media volgers.

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *