• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen retourgarantie
  • 2 jaar productiegarantie
  • Klantenservice 0573 - 29 82 27

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

Onderdelen voor Rosti Mepal producten

Pop-up setjeRosti Mepal produceert al ruim 60 jaar kunststof producten, gerelateerd aan eten en drinken. Een groot deel van de productie vindt plaats in Nederland en alle producten voldoen aan de hoogste eisen die worden gesteld aan materiaal, kwaliteit, veiligheid en uitvoering.

Duurzaamheid is voor ons van groot belang, vandaar dat we voor een groot aantal producten levensduur-verlengende onderdelen aanbieden in onze onderdelenshop. Want zeg nou zelf, het is toch zonde om een broodtrommel weg te gooien als alleen een knopje of een afdichtring ontbreekt? En een prettig idee dat een deksel van een afvalbakje of bewaardoos opnieuw kan worden aangeschaft bij verlies of beschadiging?

Met een nieuw onderdeel kan een product vaak weer jaren mee!

Voor de volgende producten bieden we onderdelen aan:

De verzendkosten voor het versturen van onderdelen bedragen slechts € 1,- per bestelling, ongeacht het aantal items dat wordt besteld.

Mist u nog een onderdeel voor een Rosti Mepal product? Laat het ons dan weten! Suggesties voor onderdelen kunnen worden doorgegeven via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *