• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen retourgarantie
  • 2 jaar productiegarantie
  • Klantenservice 0573 - 29 82 27

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

Recept voor een gluten en lactosevrij taartje in hartvorm!

De Margrethe winactie is gewonnen door Emma. Zij stuurde ons een origineel recept van een taartje die gluten en lactosevrij is (en vrij van geraffineerde suikers).Lekker en verantwoord! We willen jullie dit originele bakrecept natuurlijk niet onthouden.

Boodschappenlijstje:

Taartje:

  • 1 Kopje glutenvrije haver
  • Half kopje glutenvrij havermeel
  • 1 Eetlepel kokosbloesemsuiker
  • 1 Eetlepel lijnzaadolie
  • Half theelepeltje Vanille-Extract
  • 1 Ei
  • 2 Eetlepels geraspte kokos
  • 1 Eetlepel rijststroop (of Honing of iets dergelijks als jij dit wel kunt verdragen)
  • 1 Eetlepel sojabakboter (Alpro Soja bijvoorbeeld)

Glazuur: 

  • 3 Eetlepels Pindakaas
  • 1 Eetlepel Kokosolie
  • 6 Eetlepels gluten- & lactosevrije pure chocolade snippers of brokken
  • 2 Eetlepels Fairtrade Cacaopoeder

How to:

  1. Verwarm je oven voor op 200 graden en smeer je bakvormpje in met wat kokosolie.
  2. Kluts dan je eitje in een groot schaaltje en voeg hier de rest van alle ingrediënten voor het cake-je bij toe en roer dit tot een egale massa. Als het een beetje een egale massa is geworden ga je het met je handen helemaal goed samen kneden zodat het 1 grote bol wordt.
  3. Doe dan dit haver-kokos mengsel in het bakvormpje en druk hem goed aan en plat. Zet hem dan in je voorverwarmde oven en bak hem in 15 minuutjes gaar. Als het taartje klaar is laat je hem goed afkoelen.
  4. Ga dan bezig met je glazuur. Pak hiervoor een schaaltje die magnetron bestendig is, en doe hierin de pindakaas, kokosolie en chocoladesnippers. Verwarm dit een paar keer tot je het goed kunt doorroeren en het 1 geheel is.
  5. Voeg dan op het laatste nog 2 eetlepels Cacaopoeder toe en roer het wederom door. Zet het even in de koelkast zodat het koud kan worden.
  6. Na een half uurtje haal je het glazuur weer uit de koelkast en besmeer je je liefdevolle taartje hiermee!

Emma heeft dit taartje gemaakt met een hartjes bakvorm van de Albert Heijn.

Winnaar margrethe winactie2

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *