• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen retourgarantie
  • 2 jaar productiegarantie
  • Klantenservice 0573 - 29 82 27

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

Drink 1,5 liter water per dag, ook op kantoor!

Voldoende water drinken is gezond. Er wordt altijd geadviseerd om 1,5 liter water per dag te drinken. Het is belangrijk om je vochtbalans op peil te houden door goed te blijven drinken. Ook als je wilt afvallen, voor een mooie huid en voor de afvoer van afvalstoffen voor gezonde organen.

Gebruik een hervulbaar drinkflesje en geen plastic flesjes die je daarna weer weggooit. Dat is erg slecht voor het milieu. Het kraanwater in Nederland is van zo’n goede kwaliteit dat het absoluut niet nodig is om bronwater te kopen.

JustWater kantoorsituatie

Ben je vaak ook zo druk op het werk en vergeet je dan om te drinken? Probeer hier dan verandering in te brengen. Het is namelijk belangrijk voor je gezondheid om voldoende water te drinken! Door een drinkfles op je bureau te zetten wordt je eraan herinnert om water te drinken.

Rosti Mepal heeft een drinkfles in de collectie die heel handig is om mee te nemen naar kantoor. Door de brede opening kun je van alles toevoegen aan het water. In de zomermaanden kun je zelfs ijsklontjes in de JustWater drinkfles doen. Dit maakt de JustWater drinkfles uniek en super handig in gebruik. Vind je dat het water eentonig wordt? Voeg dan een schijfje citroen toe. Lekker fris!

De Justwater drinkfles is verkrijgbaar in 4 hippe kleuren namelijk: lichtblauw, paars, lime en transparant.

Klik hier om het YouTube filmpje van de JustWater drinkfles te bekijken!

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *