• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen retourgarantie
  • 2 jaar productiegarantie
  • Klantenservice 0573 - 29 82 27

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

Winactie | het boek van Arie Boomsma BEWEEG! + een Ellipse waterfles

Arie Boomsma heeft samen met de trainers van Vondelgym een boek uitgebracht voor een gezonder en gelukkiger leven. Het boek BEWEEG! staat vol met deskundig advies, praktische tips, inspirerende praktijkervaringen, diverse sportoefeningen en gezonde recepten. Elk hoofdstuk begint met een excuus en als volgt wordt er alles uit de kast gehaald zodat je het excuus wel van tafel moet vegen. En als er geen excuses meer zijn, zit er nog maar één ding op.. bewegen!

waterfles

Arie Boomsma heeft ons gevraagd of hij de Ellipse waterflesjes mocht toevoegen aan de goodiebag voor zijn boekpresentatie, uiteraard zeggen wij hier geen nee tegen ;). Tijdens het sporten is het natuurlijk belangrijk om voldoende water te drinken. De Ellipse waterfles is hervulbaar, makkelijk te openen, 100% lekvrij, mag in de vaatwasser en is BPA vrij. Zo ben je milieubewust en gezond bezig, ideaal dus tijdens het sporten maar ook voor op het werk en voor onderweg.

Winactie | het boek van Arie Boomsma BEWEEG! + een Ellipse waterfles

Wat moet je doen om deze mooie prijs te winnen? Ga naar onze Facebookpagina, tag je sportmaatje en geef aan waarom jullie deze prijs graag willen winnen. Jullie ontvangen dan allebei een boek t.w.v. € 25,- en een Ellipse waterflesje t.w.v. € 7,99! Op woensdag 14 september maken wij de drie sportduo’s bekend die er met deze sportieve prijs vandoor zullen gaan.

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *