• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen retourgarantie
  • 2 jaar productiegarantie
  • Klantenservice 0573 - 29 82 27

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

Woezel en Pip winactie

Woezel en pip zijn twee schattige hondjes die ontzettend populair zijn onder kinderen van 0-5 jaar. Ze zijn de liefste vriendjes en beleven hun avonturen in de tovertuin. Doordat de thema’s van Woezel en Pip heel herkenbaar zijn staat dit dichtbij de belevingswereld van kinderen, zoals vriendschappen, spelen en delen. Het begon met een kinderboekenserie over Woezel en Pip maar nu hebben ze zelfs een tv-serie en een theatervoorstelling ‘Overal vriendjes’!

Woezel en Pip

Sinds kort heeft Rosti Mepal deze goede vriendjes ook in het assortiment. Het Woezel en Pip assortiment van Rosti Mepal bestaat uit een lunchbox, fruitbakje, schoolbeker en pop-up drinkfles. Op de buitenkant staat een vrolijke afbeelding met de twee bekende hondjes. Erg leuk en handig voor kinderen om mee te nemen naar school, sport of zwemles. De Woezel en Pip pop-up drinkfles, schoolbeker, lunchbox en fruitbakje zijn verkrijgbaar in verschillende winkels zoals ToysXL, Top1Toys en natuurlijk online.

Woezel en Pip

WINACTIE:

Je kunt nu kans maken om een Woezel en Pip schoolbeker en lunchbox te winnen! Ga naar de Facebookpagina van NPO Zappelin en beantwoord de volgende vraag: Wat stop jij het liefst in jouw broodtrommeltje? Doe mee en wie weet win jij deze super leuke Woezel en Pip lunchset!

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *