• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen retourgarantie
  • 2 jaar productiegarantie
  • Klantenservice 0573 - 29 82 27

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

Woonbeurs 2014

Elk jaar kunnen woonliefhebbers weer volop inspiratie opdoen op de woonbeurs in de Amsterdam RAI. Wij van Rosti Mepal brachten ook een bezoekje aan deze beurs. Er was zoveel te zien! We zijn weer helemaal geïnspireerd en op de hoogte van de nieuwe trends op het gebied van wonen en interieur. Studenten, media en consumenten, voor iedereen is er genoeg te zien en te beleven.

IMG_0219

IMG_0221

Deze beurs is ook ideaal als je gaat verhuizen, een gedeelte of je gehele huis opnieuw wilt inrichten. De stijlen lopen uiteen van een stoer tot een klassiek luxe interieur. Er staan natuurlijk verschillende merken en woonwinkels maar er is ook een energie adviesplein, een bouw en verbouw district en je kunt styling advies inwinnen op het styling adviesplein. Flexa kwam met verrassend mooie moodboards!

Flexa

Daarnaast wordt er aandacht besteed aan design waaronder design uit Nederland. Er is design te koop in het design city gedeelte zoals deze grappige krukjes van het merk Dutch Design Brand. De krukjes hebben verschillende printjes, zijn gemaakt van karton maar wel erg sterk en kan met gemak 200 kilo dragen. In dit gedeelte kom je originele woonaccessoires tegen, geen massawerk maar een keer wat anders!

IMG_0223

De woontijdschriften zoals Ariadne at Home, 101 woonideeën en VT wonen zijn zoals elk jaar ook aanwezig. Ze richten huizen in en daarbij komen veel kamers aanbod zoals de woonkamer, keuken en slaapkamer. 101 woonideeën en Ariadne at Home maakten voornamelijk gebruik van pasteltinten. Met zachte kleuren hebben ze beide een warme en frisse sfeer gecreëerd.

IMG_0242

IMG_0248

VT wonen gaat daarentegen voor een stoer interieur met donkere kleuren.

IMG_0259

Ook hebben ze flink uitgepakt met een tweede huis. In dit huis kon je binnenkijken bij Willem-Alexander en Maxima; dit is koninklijk wonen volgens VT wonen.

IMG_0234

IMG_0236

Er is zelfs een webshopstraat, hier shop je meteen de hipste woonaccessoires. Er staan verschillende woonwebshops met een breed assortiment aan woonaccessoires, van wasmanden tot kussens.. er is van alles te koop!

Na deze beurs ben je weer volledig op de hoogte van de nieuwe trends. Niet geweest? Binnenkort komt er een artikel online met de nieuwste trends op woongebied gespot op de woonbeurs. Houd ons blog daarom goed in de gaten!

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *